dilluns, 28 de desembre del 2020

LA LEYENDA DEL AMULETO DE JADE


Ja podeu trobar a les llibreries La leyenda del amuleto de jade, la versió en castellà d'Immaculada Pérez Peiró de La llegenda de l’amulet de jade.

Per a mi, la publicació en castellà d’aquesta novel·la ha sigut una doble satisfacció. En primer lloc, perquè crec que aquesta obra, que va estar distingida per la Biblioteca de Munich en 2008 com una de les millors novel·les d’arreu del món de literatura infantil i juvenil, a la fi pot ser coneguda per un públic més ampli. Per altra banda, la traducció ha estat realitzada per la mateixa persona a qui, ja fa catorze anys, la vaig dedicar.

Podeu llegir la part inicial en la pàgina de l’editorial Algar. Per cert, la preciosa portada, també de Ferran Boscà, ha significat per a mi una autèntica sorpresa.

En les pàgines inicials d'aqueta vesrsió, podeu trobar la següent informació sobre aquesta novel·la, de la qual s'han venut ja més de 20.000 volums:

Esta obra obtuvo el XI Premio de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, patrocinado por Ediciones Bromera y promovido por el Ayuntamiento de Alzira. Formaban parte del jurado Ferran Ballester, Arantxa Bea, Consuelo Berenguer, Pere Duch y Xavier Mínguez.

En 2008 fue incluida en los White Ravens 2008, la selección anual que elabora la Biblioteca de Múnich de las obras infantiles y juveniles más destacadas de todo el mundo.

En 2015 el compositor Josep Maria Bru Casanova presentó en Agullent su composición en música dodecafónica De Leyenda, basada en esta misma novela.



1 comentari: