dimecres, 1 de gener del 2014

IES Sixto Marco - El secret de Meritxell (2011)

Carta de l'alumnat de l'IES Sixto Marco d'Elx, amb el mestratge de la seua professora Maria Martí

Elx 21 de novembre de 2011

A l´equip de la editorial Bromera:
    Som un grup d´alumnes de primer de secundària de l'IES Sixto Marco d´Elx i ens agradaria comunicar-vos que hem llegit el llibre de Vicent Enric Belda, El secret de Meritxell  i ens ha agradat molt, ha estat fantàstic!, a més a més, gràcies al llibre hem après moltes coses sobre l’antic Egipte i estem fent una exposició sobre la lectura en la biblioteca del centre.
    En aquesta exposició hem inclós: papirs, piràmides, dibuixos de l’Egipte, deus egipcis, personatges del llibre, objectes i sobretot gats.
    També hem fet la lectura col•lectiva en la biblioteca i un esquema de cada capítol comentant els personatges. Hem buscat informació sobre l’autor i ens ha paregut un escriptor magnífic i voldríem que li féreu arribar la carta.
    Tant ens ha agradat que els companys i les companyes de classe  volem llegir les altres novel•les de l’autor: La llegenda de l’amulet de Jade i L’estip de l’horror.
    La informació que hem buscat i el que ens ha contat Maria, la nostra professora de valencià  ens ha fet moltes ganes.
    Hem investigat sobre Exea encara que no l’hem trobada, ens agradaria que ens diguéreu on es troba, i si és veritat que existeix?
   Ha sigut una experiència xulíssima!
   És el nostre primer any a l’institut i no sabíem que anàvem a fer aquestes coses.
   Molts petons dels alumnes de 1r eso A  de l’IES Sixto Marco.
   Gràcies anticipades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada